Prins după spargerea unui magazin din Preajba

La data de 17 ianuarie a.c., orele 00:15, patrule auto de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Ordine Publică, cu ocazia efectuării serviciului în zona cartierului Preajba, din municipiul Târgu-Jiu, au fost alarmate de declanşarea sistemului de alarmă de la un magazin alimentar, ocazie cu care s-au deplasat la faţa locului, constatând că o fereastră de la magazin prezintă urme de forţare.

          Procedând la efectuarea de verificări şi scotociri în zona comiterii faptei, a fost depistat M.S., de 50 ani, din comuna Bustuchin, sat Motorgi, judeţul Gorj, în timp ce se ascundea într-un imobil abandonat aflat în vecinătatea magazinului.

          Totodată în apropierea suspectului, pe sol a  fost găsit un cuţit cu lama de aproximativ 10 cm, şi o mănuşă de culoare maro din piele. La controlul corporal asupra suspectului a fost găsit un cuţit, cu lama de aprox. 20 cm şi un levier confecţionat artizanal din fier striat, precum şi alte bunuri.

          Suspectul a fost condus la sediul poliţiei municipiului Târgu-Jiu, pentru audiere şi documentarea întregii activităţi infracţionale. Bunurile menţionate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infacţiunea de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: