Prinși beți și drogați, la volan

Mai mulți șoferi au fost prinși, în weekend, beți mangă la volan sau chiar drogați. În Lelești, a fost tras pe dreapta un șofer de 42 de ani care avea o alcoolemie de 1,70 la mie. Altul, tot băut, a intrat cu mașina într-un gard. 

Polițiștii au mai identificat în trafic un bărbat, de 42 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 671 B Cătunele, având o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data 3 aprilie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi lovit cu autoturismul într-un gard.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un autoturism pe DC Turburea, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu gardul imprejmuitor al unei locuințe. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat", a mai transmis IPJ Gorj. 

La aceeași dată, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un pe DJ 672 C Runcu, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel de beat a fost prins și un șofer din Bîlteni. 

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

În Motru, un tânăr de 21 de ani a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive. Și pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: