Prinşi cu ţigări fără timbru

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al municipiului Târgu-Jiu au depistat două persoane care transportau ilicit produse accizabile. Mărfurile destinate comercializării au fost confiscate iar deţinătorii au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990, republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În după-amiaza zilei de 10 mai a.c., în timp ce acţionau pe str. Ecaterina Teodoroiu, pe linia verificării legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control autoturismul condus de către M.I., de 59 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Procedând la verificarea autoturismului, poliţiştii au constatat că acesta transporta 3.600 de ţigarete şi 2 kg de cafea, fără a deţine documente legale de provenienţă sau transport.

Cu aceeaşi ocazie, a fost depistată şi S. L., de 31 ani, din Târgu-Jiu în timp ce conducea un autoturism pe strada Şişeşti în care transporta 600 de ţigarete.

Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a celor doi conducători auto, iar ca măsură complementară, au indisponibilizat în vederea confiscării întreaga cantitate de produse.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: