Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinşi în flagrant

În ziua de 26.11.2009, orele 14:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Turceni, împreună cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Gorj, au efectuat un control în fondul de vânătoare nr. 38 Turceni, pentru identificarea persoanelor care efectuează vânătoare fără permis sau fără a avea autorizaţie legală de vânătoare.

Pe raza satului Gârbovu, lângă un microbuz, au fost depistaţi având asupra lor arme de vânătoare, S.M. Gheorghe, de 42 ani, din Tg.Jiu, M. Cristian, de 32 ani, din comuna Mătăsari, B. Aurelian, de 39 ani, P. Nicolae, de 21 ani şi A. Nicolae, de 34 ani, din oraşul Rovinari, toţi membrii vânători ai A.J.V.P.S. Gorj şi autorizaţi pentru a purta, deţine şi folosi arme letale de vânătoare. Procedând la verificarea autorizaţiei de vânătoare, s-a stabilit că aceştia erau avizaţi pentru recoltarea a 4 fazani cocoşi. Cu ocazia controlului s-a constatat însă că au fost vânaţi 5 iepuri, o potârniche şi 2 găini fazani, acestea nefiind menţionate în autorizaţia amintită.  În cauză s-a dispus confiscarea vânatului recoltat fără autorizaţie, ridicarea în vederea continuării cercetărilor a celor 5 arme de vânătoare şi muniţia aferentă. Cei cinci suspecţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii braconaj, faptă prevăzută Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: