Prinşi în stare de ebrietate la volanul maşinilor

Mai mulţi şoferi gorjeni au fost prinşi de poliţiştii rutieri, în ultimele zile, conducând în stare de ebrietate. Unul dintre aceştia este un bărbat de 37 de ani, din comuna Drăguțești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Victoriei, din municipiul Târgu Jiu.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat, în trafic, un bărbat de 58 ani, din comuna Ionești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Ionești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au identificat în trafic un bărbat de 37 de ani, din comuna Mătăsari. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi s-au ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: