PRM Gorj, „asaltat” de simpatizanţi

PRM Gorj se laudă cu zeci de adeziuni primite de la persoane care vor să se înscrie în acest partid. Consilierul judeţean Dumitru Dascălu, care conduce interimar şi filiala municipală a acestei formaţiuni politice, susţine că partidul său a primit „teancuri” întregi de adeziuni în ultima vreme de la cei care doresc să devină membri ai Partidulu România Mare. Politicianul susţine că adeziunile sunt semnate în primul rând de persoane care regretă că nu au mers la vot pe 30 noiembrie şi care acum constată că PRM nu este partid parlamentar.

Anunţul lui Dascălu vine pe fondul alegerilor interne ce se defăşoară în această perioadă în PRM Gorj. Filiala judeţeană îşi alege un nou lider la mijlocul lunii viitoare, iar la sfârşitul lui februarie va fi ales şi un preşedinte al organizaţiei municipale. Surprinzător este că, în ciuda valului de adeziuni despre care vorbeşte Dascălu, cele două posturi de preşedinte, la municipiu şi judeţ au devenit vacante după ce ocupanţii acestora au plecat la alte partide. Fostul senator Ilie Petrescu este acum preşedinte interimar al conservatorilor din judeţ, iar fostul lider al organizaţiei municipale a PRM, Matei Nădrag, este în fruntea liberalilor din Târgu Jiu. Nădrag a candidat vara trecută la Primăria Târgu Jiu din partea PRM, iar în toamnă era deja pe listele liberalilor pentru un post de deputat.

„Partidul nostru se întăreşte pe fiecare ce zi. Ne pregătim de alegerile europarlamentare şi chiar de cele prezidenţiale, dar şi de anticipate. Situaţia din ţară nu mai poate trena aşa şi asta ne-o spun şi oamenii care vin la noi la partid şi ne caută ca să devină membri. Sunt teancuri de adeziuni, se înscriu foarte mulţi. Oamenii sunt îngrijoraţi de aceşti aventurieri care ne conduc şi vor ca la viitoarele alegeri să ne ajute şi să nu ne mai lase pe margine, aşa cum au făcut în noiembrie, când au crezut că votul lor nu contează”, spunea ieri Dascălu.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: