Andrieş nu vrea să piardă locul 1 în Divizia A

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu debutează joi în cel de-al doilea turneu de serie al acestui sezon, urmând să joace pe teren propriu meciurile programate în Seria B a Diviziei A. Acesta este primul turneu din 2021 pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache.

La turneul care începe joi la Târgu Jiu, echipa locală de handbal feminin se va confrunta cu CSU Timișoara, CSM Deva și CSU Oradea. Jucătoarele lui Liviu Andrieş pornesc favorite, fiind liderul Seriei B, şi având ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. Acesta este cel de-al doilea turneu de handbal feminin care are loc la Târgu Jiu în acest an, după turneul din Campionatul Naţional destinat junioarelor 3, desfăşurat în perioada 3-7 februarie, Sala Sporturilor.

Antrenorul Liviu Andrieş speră ca jucătoarele sale să fie extrem de motivate pentru acest turneu care, din păcate, se va desfăşura tot fără suporteri în tribune. Turneul de la Târgu Jiu este o bună oportunitate de a-şi consolida prima poziţie în clasament, poziţie care îi asigură formaţiei din Târgu Jiu un traseu mai bun în perspectiva promovării pe prima scenă a handbalului românesc. „Aşteptăm cu nerăbdare acest turneu, după ce am reuşit un turneu foarte bun la Sf. Gheorghe. Orice meci e important, sper ca trac-ul să fie trecut uşor la primul meci cu Timişoara, iar după o zi de pauză avem meciul derby cu Deva, un meci destul de greu şi foarte important pentru a ne califica de pe primul loc din serie”, a spus antrenorul CSM care speră să ia o opţiune serioasă pentru calificarea la barajul de promovare.

Primul adversar al echipei gorjene este CSU Timişoara iar Andrieş speră ca handbalistele să treacă cu bine de primul meci oficial din 2021. Liviu Andrieş a primit şi întăriri înainte de turneul de la Târgu Jiu, clubul legitimând trei jucătoare care au activat deja în Liga Florilor: Francesca Argyelan, Anna Ivanenko şi Diana Șamanț s-au alăturat lotului gorjean şi vor denuta cu această ocazie.

Divizia A / Seria B

Turneul 2: 11-14 februarie  2021

Joi 11 Februarie 2021

CSM Târgu Jiu – CSU Timişoara: ora 18.20

 Vineri 12 Februarie 2021

CSM Târgu Jiu – stă

 Sâmbătă 13 Februarie 2021

CSM Târgu Jiu – CSM Deva: ora 16.20

Duminică 14 Februarie 2021

CSM Târgu Jiu – CSU Oradea: ora 15.20

Vizualizări: 256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: