Stoican şi-a definitivat lotul înainte de meciul cu Gaz Metan

ACS Viitorul Târgu Jiu a mai perfectat trei transferuri în ultimele zile. Antrenorul Flavius Stoican  a adus trei tineri jucători de la echipele de Liga 3 cu care a disputat meciuri amicale şi a definitivat lotul pentru meciul din Cupa României.

După ce a adus trei jucători puşi pe liber de cei de la Turris Oltul, ACS Viitorul a mai perfectat trei transferuri, trei tineri jucători legitimaţi în ultima zi de transferuri pentru Liga 2.  Este vorba de tinerii Răzvan Vulpe și Vlăduț Buțurcă, ambii de 18 ani, aduşi de la CSO Filiaşi, şi de Răzvan Gunie, jucător de 21 de ani care a jucat la Luceafărul Oradea.

Stoican i-a luat pe cei trei tineri după meciurile amicale disputate contra echipelor unde aceştia au evoluat. „În meciul amical contra celor de la Filiaşi am văzut cei doi jucători care au un potenţial mare. Eu am văzut în cei doi potenţialul şi asta îi recomandă. Acum mai rămâne ca ei să confirme, să demonstreze şi să îmi răsplătească şi mie încrederea şi oamenilor care i-au promovat până acum. Era important ca noi să facem toate demersurile ca ei să fie în echipa noastră”, a spus Stoican referindu-se la jucătorii luaţi de la Filiaşi.

Antrenorul a precizat că cel de-al treilea jucător fusese doar împrumutat la Oradea: „Răzvan Gunie a revenit la echipa noastră după ce a fost împrumutat la Luceafărul Oradea. În meciul amical pe care l-au jucat contra noastră am văzut în el potenţial şi am considerat că trebuie să îi dau o şansă. Rămâne de demonstrat din partea lui care va trebui să răsplătească această încredere care i-am dat-o şi să nu dezamăgească”.

Pe lângă cei trei jucători transferaţi deja, la ACS Viitorul se mai află în probe şi atacantul camerunez Steve Beleck, de 27 de ani, la care Petrolul Ploieşti a renunţat în această iarnă.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: