Ultimul transfer perfectat de Universitatea Craiova

Matteo Fedele a semnat cu Universitatea Craiova, acesta fiind ultimul transfer al oltenilor. Mijlocașul central elvețian în vârstă de 28 de ani a revenit cu această ocazie la Craiova după doi ani.

Matteo Fedele revine la Universitatea Craiova după doi ani. Mijlocașul a mai evoluat în Bănie în sezonul 2018-2019, iar apoi a plecat la Foggia și a mai jucat la Valenciennes FC.

Reprezentanții clubului Universitatea Craiova au anunțat că Matteo Fedele a semnat un contract valabil până în anul 2024 cu gruparea patronată de către Mihai Rotaru. „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat cu un contract valabil până în anul 2024 cu mijlocașul Matteo Fedele. Bine ai revenit, Matteo și mult succes în tricoul alb-albastru!”, a fost anunțul făcut de către olteni pe pagina oficială de Facebook.

Matteo Fedele a ales să semneze cu Universitatea Craiova, deși a fost la un pas de a ajunge la Poli Iași, acolo unde l-a dorit noul antrenor al moldovenilor, Andrei Cristea, alături de care a jucat în Bănie.

FC Sion, Grasshopper Zurich, Carpi, Bari, Foggia, Cesena, Universitatea Craiova și Valenciennes FC sunt echipele pentru care a evoluat Matteo Fedele până acum, acesta având jucate 25 de meciuri pentru olteni, în sezonul 2018-2019 al Ligii 1, când a reușit să înscrie și două goluri.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: