Probleme pentru Vâlcov după amenda luată la Târgu Jiu

Darius Vîlcov, fost consilier al premierului Dăncilă, a fost amendat pe 15 octombrie la Târgu Jiu, de Poliția Locală, pentru staționare neregulamentară. Acesta aștepta să îi vină rândul la un proces pe care îl are pe rolul Tribunalului Gorj, timp în care s-a ales cu amenda de 290 de lei.

Jurnaliștii de la G4 Media au vrut însă să afle al cui este autoturismul Audi A7 cu care Vâlcov a venit la Târgu Jiu, mai ales că fostul politician nu are nicio mașină în declarația de avere. Aceștia au aflat că mașina este înregistrată pe numele Andreea Elena Dumitru, consiliera fostei șefe de la Fisc, Mihaela Triculescu, ale cărei venituri nu i-ar permite însă achiziționarea unei mașini de lux.

Un Audi A7 nou ajunge la 75.000 de euro. Andreea Elena Dumitru este în prezent membru interimar în consiliul de administrație al OPCOM SA, unde a fost numită în luna august.

“Așa cum reiese din anchetele începute sau finalizate de DNA, Vâlcov se folosea de mai multe persoane ca paravan pentru a-și ascunde afacerile, banii și operele de artă. Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi ministru al Finanţelor, a fost condamnat în primă instanță, în 8 februarie 2018, de un complet de trei judecători la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, în legătură cu mai multe licitaţii de lucrări pentru apă şi canalizare”, scrie G4Media.

Vizualizări: 1,725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: