Problemele medicilor de familie, dezbătute la Gorj TV

În cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii „Sănătatea la tine acasă”, puteţi afla de la Mihai Moisescu, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie din Gorj, care sunt actualele nemulţumiri ale medicilor de familie.

 Mai mult decât invitatul va prezenta relaţia pe care medicii de familie o au cu reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, dar şi ce şanse au să negocieze un contract pe care l-au semnat deja.

Acesta va dezvălui cum se confruntă frecvent cu nepăsarea reprezentanţilor de la CJAS Gorj şi cum se izbeşte de uşi închise. Chiar dacă medicii au semnat contractul cu CJAS cu promisiunea unor negocieri ulterioare, acestea sunt mereu amânate. Toate aceste informaţii în cadrul emisiunii „Sănătatea la tine acasă”, la Gorj Tv ora 19.00

Activitatea medicilor planează din nou sub incertitudine, dat fiind că banii primiţi de Casă vor fi insuficienţi. Situaţia nu este deloc confortabilă în sistem judecând după demisia ministrului Sănătăţii, nemulţumit de banii primiţi la rectificarea bugetară.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: