Procese cu gorjence penale de 1 Martie

Nu toate gorjencele vor putea să se bucure azi din plin de prima zi a lui Martie, pentru unele dintre ele „mărţişorul” reprezentându-l procesele în care vor trebui să se prezinte la diferite instanţe din ţară.

Fostul subprefect Lelioara Diaconu şi fosta juristă de la Prefectura Gorj Ioana Călinescu ar trebui să fie prezente tocmai la Piteşti, la Curtea de Apel, unde este judecat procesul în care Direcţia Naţională Anticorupţie le acuză de nişte schimburi ilegale de terenuri. Procesul a început în martie anul trecut şi este încă departe de a fi finalizat, la termenul de azi instanţa aşteptând să intre în posesia unui raport de expertiză.

O altă gorjeancă nevoită să se prezinte la bară, în faţa magistraţilor, este Aurelia Mudăvoiu. Ea este soţia albanezului Erjon Lleshi, amândoi fiind judecaţi pentru trafic de persoane. Procesul lor are loc la Curtea de Apel Craiova, după ce, la Tribunalul Gorj, tânăra a fost condamnată la 5 ani şi jumătate de închisoare, iar soţul ei a primit o pedeapsă cu un an mai mult. Ambii sunt acuzaţi că au dus fete din judeţ în Italia pentru a se prostitua, Mudăvoiu negând acest lucru. Ea a recunoscut, în schimb, la audierile de la Târgu Jiu, că s-a prostituat pe sume ce ajungeau şi la 16.000 de euro pe noapte de la un client, magistraţii dispunând prin sentinţă să-i fie confiscată suma de 15.000 de euro şi un autoturism Audi A6. Lui Lleshi i-sar confisca, de asemenea, 16.000 de euro dacă apelul celor doi nu va fi acceptat de magistraţii din Bănie.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: