Procesul foştilor şefi de la Pandurii se reia într-o zi de marți, 13!

Judecătorii de la Olt se pregătesc de vacanță și au decis ca procesul în care îi au ca inculpați pe Marin Condescu și Viorel Temelescu să fie reluat tocmai la toamnă. Primul termen a fost stabilit pentru data de 13 septembrie, într-o zi de marți, fostul președinte de la Pandurii nefiind o persoană superstițioasă, așa că nu își face nicio grijă pentru situația respectivă.

Înainte de a pleca în vacanță magistrații au stabilit și un regim mult mai lejer privitor la controlul judiciar sub care se află foștii șefi de la Pandurii, de luni bune judecătorii ridicând restricție după restricție pentru Condescu și Temelescu.

„Menţine măsura preventivă a controlului judiciar fata de cei doi inculpati, modificând conţinutul acesteia, astfel: Dispune încetarea obligaţiei impusă inculpatului Condescu Marin, de a se prezenta la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa – Poliţia Municipiului Tg. Jiu - conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat, în perioada 01.08.2016 – 25.08.2016. Dispune încetarea obligaţiei impusă inculpatului Temelescu Viorel de a nu se deplasa la sediul Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia (USMEO) şi Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpaţi şi procuror”, a decis ieri instanța.

Condescu și Temelescu au fost trimiși în judecată pentru că ar fi prejudiciat Clubul Pandurii cu milioane de lei în perioada în care l-au condus, dar, recent, fostul președinte tocmai a deschis o acțiune la instanță și a notificat conducerea clubului cu privire la o suma de aproape un milion de euro pe care ar avea-o de recuperat. Banii reprezintă salariile și primele pe care fostul președinte nu le-a încasat niciodată în perioada în care a fost în fruntea echipei de fotbal, acum el considerând că a venit vremea să se tragă linie și să arate cine de la cine a luat bani și cine are de achitat restanțe din urmă.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: