Procurorii confirmă! Moartea Mădălinei Bîzu, anchetată!

Se complică lucrurile după accidentul din Peștișani, care a avut loc luna trecută, când o tânără de 24 de ani și-a pierdut viața. Suspiciunea a plecat de la faptul că tânăra șoferiță era doar în lenjerie intimă. Când s-au uitat în telefonul tinerei, polițiștii ar fi găsit fotografii cu un bărbat dezbrăcat, legat de pat, pe care se presupune că tânăra voia să îl șantajeze. Dosarul a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Anchetatorii vor acum să afle adevărul. „La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu se află înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări în urma unui accident produs pe raza localității Peștișani, în care a rezultat decesul unei tinere în vârstă de 24 de ani. În acest moment procesual, nu este nicio persoană care să fi dovedit calitatea de suspect sau inculpat. Se vor face, în continuare, audieri și vor fi luate măsurile necesare”, a explicat Tudor Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Roxana Mădălina Bîzu a murit în noaptea de 27 spre 28 aprilie. S-a oprit, inexplicabil, cu mașina într-un stâlp de electricitate. Nu a mai avut nicio șansă. Când au ajuns la fața locului, medicii nu au putut decât să constate decesul. Polițiștii și pompierii chemați de urgență de un localnic au găsit-o pe fată aproape dezbrăcată și desculță. Acest lucru le-a trezit suspiciuni și au solicitat, mai departe, imagini de pe camerele de supraveghere din Peștișani și Baia de Aramă, orașul de unde ar fi plecat în trombă tânăra.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ar fi fost la o petrecere, la un restaurant din apropierea orașului Baia de Aramă. Mai multe persoane au fost deja chemate la audieri. Printre acestea, chiar și primarul din Baia de Aramă. Anchetatorii ar fi găsit în telefonul tinerei mai multe fotografii cu primarul in ipostaze indecente, acestea reprezentând pista pe care au mers procurorii pentru a ajunge la edilul din județul vecin. Contactat telefonic, Rafael Dunărințu nu a vrut să confirme sau să infirme informația, susținând că nu are nicio vină pentru ce i s-a întâmplat Mădălinei.

Galerie foto


Vizualizări: 11,824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: