Profesoară din Drăguțești, cu Covid

O profesoară de la Școala Gimnazială din Drăguțești s-a infectat cu noul coronavirus, iar elevii din clasele V-VIII au intrat în scenariul roșu. Mai mult, un pedagog de la Colegiul Național ”Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești a fost depistat pozitiv la testul Covid. Femeia se afla deja în concediu medical. Trei elevi de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu au intrat în izolare, unul dintre el fiind fiul cadrului didactic de la Drăguțești.

Sute de elevi din Gorj au intrat în izolare de la începerea noului an școlar și până în prezent. Nicolae Negrea, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, spune că este vorba despre 525 de elevi izolați, iar numărul profesorilor a ajuns la 23.

”La Școala Gimnazială de la Drăguțești avem o profesoară infectată, iar clasele V-VIII care au intrat în contact cu dânsa vor învăța în scenariul roșu. La Colegiul Național Tudor Arghezi de la  Târgu Cărbunești este infectată o doamnă pedagog, dar se afla deja în concediu medical. De asemenea, la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu avem trei elevi în izolare, unul dintre ei fiind copilul cadrului didactic de la Drăguțești. În acest moment, acasă avem 525 de elevi din Gorj, iar 23 de cadre didactice se află în izolare la domiciliu”, spune Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.  

Vizualizări: 1,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: