Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Profesor universitar de franceză, lectură publică în limba română

Lazăr Popescu, profesor universitar de limba franceză la Universitatea "Titu Maiorescu" din București, organizează joi, 30 iunie, de la orele 17, la Biblioteca Județeană "Christian Tell", o lectură publică, în limba română. Evenimentul se va desfăşura în sala de lectură.
Manifestarea face parte din programul de lecturi publice susținute de Uniunea Scriitorilor din România, filiala Craiova. "Voi citi în trei reprize, cu pauză între ele, trei nu două ca la fotbal, poezie, proză scurtă și fragmente dintr-un roman a care lucrez. Este vorba de romanul "Cenușă și eter"", a declarat profesorul Lazăr Popescu.
Lazăr Popescu a fost profesor la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu, din 2005 este conferențiar universitar, iar în prezent predă cursuri de comunicare de specialitate în limba franceză la Facultatea de Drept din cadrul Universității "Titu Maiorescu" din București.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: