Campania Cumintenia pământului s-a lăsat cu o demisie

Ministrul Culturii, Corina Șuteu, a declarat la Palatul Parlamentului că secretarul de stat Mihai Ghyka își va depune mandatul joi și că deja a găsit o altă persoană care va coordona subscripția publică pentru opera "Cumințenia Pământului".

"Persoana care se ocupa de proiectul 'Cumințenia Pământului', secretarul de stat Mihai Ghyka, își depune mandatul mâine (joi — n.r.), după ultima discuție cu premierul. Deja am o soluție pentru o persoană care va coordona proiectul, de asemenea am promisunea domnului prim-ministru că pot să propun un nou post de secretar de stat. E o ipoteză asupra căreia lucrez în acest moment. Din punctul meu de vedere, în acest moment, cineva trebuie să se ocupe în mod constant cu foarte mare rigoare doar de 'Cumințenia Pământului'", a spus Șuteu la audierea din cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaților.

Ea a adăugat că prin subscripție publică au fost strânși pentru achiziționarea "Cumințeniei Pământului" 231.965 de euro, bani proveniți de la aproximativ 2.000 de donatori, și că sunt programate câteva evenimente la care companiile vor fi invitate să doneze. (A.P.)

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: