Profesorii nu mai intră la ore din cauza consilierilor locali

Cei 25 de profesori de la şcolile din Glogova nu vor intra astăzi la ore pentru că nu şi-au primit salariile. Acest lucru a fost confirmat şi de liderul de sindicat al profesorilor, Vasile Mija. Viceprimarul Gheorghe Milea a spus că profesorii nu au luat salariile pentru că nu a trecut prin Consiliul Local rectificarea de buget. Acesta spune că au fost mai multe încercări, însă consilierii nu au ajuns la o înţelegere.

Profesorii nu mai vor să intre la ore până nu-şi ia salariile. „Ieri nu s-a ţinut şedinţa de Consiliu Local se aprobe banii şi oamenii s-au săturat să aştepte de trei săptămâni să ia salariile“, a  spus Vasile Mija.

Viceprimarul din Glogova, Gheorghe Milea, a recunoscut că dascălii nu şi-au luat salariile „din cauza orgoliilor şi frustrărilor unor consilieri“. Cu toate acestea, vicele crede că în şedinţa extraordinară pe care o vor avea azi sau mâine rectificarea va fi aprobată, iar profesorii îşi vor primi banii. „Eu sunt în concediu acum, dar pot să vă spun că vor intra la ore pentru că dacă nu azi, mâine sigur va trece. Au fost mai multe încercări, dar n-a trecut pentru că nu toţi consilierii au fost de acord“, a spus Milea. Acesta a avut cuvinte dure la adresa colegilor din Consiliu Local. „Aici dacă ai multe rude ajungi consilier. Asta e. Nu contează dacă gândeşti sau nu. Pot să vă spun că au votat patru rectificarea şi şapte s-au abţinut. Şi atunci?“, a încheiat Milea. 

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: