Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Profesorii şi părinţii, chemaţi cu forţa la întâlniri electorale

Campania in Gorj a candidatului  PSD, Mihnea Costoiu, nu mai are limite. Dupa ce a intrat fara jena la orele de clasa,  la o scoala din Alimpesti, ministrul Costoiu, fudul nevoie mare peste tot pe unde apare, nu ezita sa dea ordine  sefilor de institutii de invatamant, de parca ar fi slugile lui preaplecate.

Astfel, directoarea Scolii Gimnaziale din Tantareni, Elena  Boiangiu, a convocat la Caminul Cultural din localitate pentru astazi, sambata, 17 mai, la orele 11,00,  toate cadrele  didactice din scoala si pe parintii elevilor, la o intalnire politica obligatorie. Mai mult, profesorii au fost obligati sa faca prezenta parintilor la intalnirea electorala, cu lista de participare in mana. Daca nu se conformeaza, vor fi pasibili de sanctiuni drastic din partea directoarei.

Profesori gorjeni, rezistati asalturilor  politice si refuzati sa faceti campaniile, la comanda directorilor de scoala politruci. Alta este menirea dumneavoastra!

Terorizarea cadrelor didactice cu obligatia de a completa actiunile de retea electorala pesedista in Gorj prin convocarea parintilor elevilor la manifestari electorale, este inacceptabila. Liberalii le reamintesc profesorilor ca in timpul liber sunt liberi cu adevarat, nu sunt la dispozitia zbirilor din scoli, cu simpatii de partid nedisimulate.

Este deja o obisnuinta ca barosanii rosii ai judetului sa cheme la ordine tot ce misca in Gorj: functionari publici, profesori, medici, angajati din primarii si din institutii deconcentrate, pentru a face placere si a-l potopi cu bai de multime pe printisorul rosu si lacom de functii, Mihnea Costoiu.

PNL Gorj cere PSD sa inceteze sa-i aduca cu arcanul pe gorjeni la manifestarile politice rosii, folosind directori si sefi din institutiile bugetare. Prin utilizarea directorilor de scoala pe post de vatafi peste cadrele didactice, politizarea invatamantului gorjean atinge apogeul ilegalitatii si sfidarii.

Departamentul de Presa PNL Gorj

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: