Profesorul a recunoscut că a sechestrat o fată

Elvis Trușcă, profesor la Liceul Tehnologic din Țicleni, a dat primele explicații la Inspectoratul Școlar Județean Gorj, după ce presa a scris că în tinerețe a fost acuzat de viol, iar mai apoi de furt.

Potrivit inspectorului școlar general Marcela Mrejeru, profesorul și-a recunoscut trecutul infracțional, dar a spus că a participat la sechestrarea unei fete, nu și la viol. “Domnul profesor a recunoscut că a participat acum 31 de ani la o acțiune în care au sechestrat o fată și a fost condamnat la un an, iar băieții care au violat-o la opt ani”, a spus Mrejeru la Radio Târgu Jiu.

Trușcă a recunoscut și că a fost implicat într-un furt în Italia. “Mi-a spus că a fost implicat și în Italia la o infracțiune de furt”, a mai spus Mrejeru.

Elvis Trușcă are acum cazierul curat, dar ISJ Gorj a  cerut Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj eliberarea unui certificat de integritate comportamentală, care să ateste dacă figurează în Registrul agresorilor sexuali, situație în care trebuie să plece de la catedră. (A.A.)

Vizualizări: 3,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: