Profesorul Tigveanu bagă la pariuri sportive

Dacă profesorii de matematică sau română îşi rotunjesc veniturile oferind meditaţii elevilor, profesorii de sport au găsit şi ei o soluţie de a câştiga ceva bani suplimentar pe lângă salariu. Joacă la pariuri sportive. Cornel Tigveanu din Târgu Jiu este un exemplu în această situaţie.

Cornel Tigveanu profesor de sport şi director al Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, joacă de mai bine de trei ani la pariuri sportive. El nu a pierdut banii ci a câştigat mereu, sume modice cei drept 40-50 de lei. Ieri şi-a cumpărat un nou bilet şi are o presimţire că va fi unul norocos, se aşteaptă să câştige milioane bune. „În maxim două săptămâni o să vă dau vestea că am câştigat 10 milioane de lei. O să-mi achit toate datoriile cu aceşti bani“, a spus Cornel Tigveanu.

A câştigat o maşină

Cornel Tigveanu se consideră un om extrem norocos. Cu mult înainte de revoluţie când nici măcar fotbaliştii nu deţineau un autoturism personal el a devenit proprietarul unei maşini după ce a cumpărat un loz. „Eram profesor la Craiova, nu mai era nimeni ca mine atunci, vorbesc de anul 1972, toţi  fotbaliştii mergeau la antrenamente cu taxi, iar eu aveam şi maşină personală şi şofer, Dacia am câştigat-o la loz în plic, iar şoferul era tata pentru că eu aveam doar 16 ani nu deţineam permis de conducere, după ce am câştigat maşina în ’82 am mai câştigat 20.000 de lei, erau bani mulţi atunci” , a povestit Cornel Tigveanu.

Profesorul Cornel Tigveanu cumpără lunar bilete la pariuri sportive de cel mult 50 de lei.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: