Program în prefectură până la ora 18.00

Funcționarii Prefecturii Gorj vor munci mai mult în săptămâna 20-24 august. Salariații Instituției Prefectului vor recupera orele aferente zilelor în care s-au aflat în mini-vacanța de Sfânta Maria Mare.

În data de 15 august este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului și este zi liberă prin lege, iar bugetarii au mai primit încă două zile libere: pe 16 și 17 august, urmate de zilele libere din weekend. Astfel, bugetarii se bucură de o minivacanță de 5 zile libere. ”Zilele de 16 și 17 august, zile declarate libere pentru bugetari, vor fi recuperate de angajații Prefecturii Gorj după data de 20 august, câte 2 ore în fiecare zi. Așadar, vom avea o mini-vancață, dar trebuie specificat că se recuperează. Din 15 august până în data de 19 august, la Prefectura Gorj va fi asigurată permanența. Am întocmit deja un tabel cu angajații care vor fi de permenență în aceste zile”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

Toți bugetarii vor recupera cele două zile pe care nu le-au lucrat. La Spitalul Județean Gorj, spre exemplu, personalul TESA va lucra începând de săptămâna viitoare câte o oră în plus.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: