Fără mașini abandonate pe marginea drumului

Administrația locală din comuna gorjeană Drăguțesti i-a anunțat pe cetățeni că nu va mai tolera autoturismele ”abandonate” de pe marginea drumului.

Primarul Ion Dumitru Popescu spune că sunt destul de multe astfel de autovehicule pe raza comunei și că acestea încurcă de multe ori acțiunile desfășurate de autorități. ”Este o măsură pe care chiar trebuie să o punem în aplicare. Mai sunt câteva luni până o să vină iarna, toată lumea își dorește ca fiecare uliță, străduță să fie deszăpezită. Anul trecut am avut probleme în satul Iași, la Zlaști. Străduțele foarte micuțe, nu putem să băgăm plugul să deszăpezim. Sunt copii care merg la școală, la gădiniță, dacă nu deszăpezim nu pot să ajungă. Trebuie să ajungă o mașină de pompieri, o salvare. Chiar dacă supăr câțiva cetățeni acum, este bine ca dânșii să facă în așa fel încât să-și ia acele mașinile abandonate de pe domnul public. Sunt mașini care pur și simplu au fost uitate, nici nu știu dacă sunt ale cetățenilor”, a declarat primarul din Drăguțești.

Autoritățile locale spun că în situația în care proprietarii nu vor lua măsuri, vor contracta firme specializate care să le ridice, urmând ca acestea să fie valorificate la centrele de fier vechi.

Vizualizări: 1,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: