Program pentru elevii de la Liceul Energetic, susținut de Distributie Oltenia

Anul 2017 aduce vesti noi si beneficii importante elevilor caresunt interesati de o cariera in domeniul energetic. Incepand de anul acesta vor avea acces laprogramul pilot Ucenic Electrician, sustinut de Distributie Oltenia, in colaborare cu Liceul Energetic Targu Jiu, Inspectoratul Scolar Judetean Gorj si Asociatia ROI.

Conditia esentiala pentru doritori este ca dupa absolvirea ciclului gimnazial sa opteze pentru Liceul Energetic Targu Jiu, specializarea Electrician exploatare centrale, statii si retele electrice. Elevii doritori se vor bucura de experienta si cunostintele oferite de specialistii Distributie Oltenia. Ulterior, vor putea aplica aceste cunostinte in practica intr-un laborator electric de ultima generatie, ce va fi dotat cu sprijinul operatorului de distributie din zona Olteniei.

In cadrul programului Ucenic Electrician, elevii vor beneficia de sesiuni de mentorat, stagii de pregatire practica in instalatiile electrice ale operatorului Distributie Oltenia, dar vor avea parte si de sesiuni de dezvoltare personala alaturi de specialistii Asociatiei ROI. 

Performanta elevilor va fi recompensata, pe langa bursa profesionala alocata de Ministerul Educatiei Nationale si de o bursa lunara in valoare de 200 de lei, oferita de Distributie Oltenia.Aceasta bursa va fi pusa la dispozitia primilor 5 elevi cu rezultatele cele mai bune.

Sfarsitul anilor de studiu va fi incununat de un bagaj important de cunostinte si experiente practice, precum si de posibilitatea de a face parte din echipaDistributie Oltenia dupa procesul de selectie aplicabil.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: