Proiect pentru copiii cu probleme

Anual, sute de elevi abandonează şcoala din diferite motive. Pentru a preveni acest lucru Colegiul Tehnic Materiale de Construcţii a iniţiat proiectul “Şcoală după Şcoală”  pentru copiii ai căror părinţi au plecat la muncă în străinătate.

27 de elevi de la Colegiul Tehnic Materiale de Construcţii din Târgu Jiu au fost incluşi în proiectul  “Şcoală după Şcoală”. Scopul  proiectului a  fost prevenirea abandonului şcolar prin susţinerea elevilor cu probleme la învăţătură. „Prin intermediul acestui proiect, am încercat  să ajutăm copiii cu absenţe multe şi cu probleme psihologice. Am dat meditaţii la şase materii şi am reuşit ceea ce ne-am propus”, a declarat Ion Botanciu, director adjunct al Colegiului Tehnic Materiale de Construcţii.

Reprezentanţii colegiului au primit de la Primărie 60 de mii de lei care au fost folosiţi pentru realizarea unei săli cu calculatoare şi pentru diferite activităţi organizate pentru copiii cu probleme psihologice.

“Ne-am gândit la început  că ne va fi foarte uşor  însă totul a fost foarte dificil”, a spus Luiza Henrieta Popescu,  managerul proiectului. Acest proiect se va încheia în aprilie.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: