PROIECT: Piscină acoperită în centrul comunei Bustuchin

Autoritățile locale din comuna Bustuchin demonstrează încă o dată că vor să facă aici o localitate europeană. Primarul Ion Ciocea are în plan construirea unei piscine acoperite chiar în centrul comunei, pentru a se bucura și tinerii din Bustuchin de aceleași condiții și facilități ca tinerii din mediu urban. Încă de când a venit la primărie edilul are în plan construirea unui complex în imediata apropiere a primăriei și se pare că acest lucru este aproape de a deveni realitate.

După ce a realizat o sală de sport la standarde europene, cu teren de fotbal, spații verzi, parc de joacă pentru copii, dar și o grădiniță așa cum ar trebui să fie toate din județul Gorj, primarul din Bustuchin continuă investițiile în centrul comunei și nu numai, așa cum și-a programat atunci când a ajuns în fruntea localității. Ion Ciocea se gândește să realizeze în imediata apropiere a sălii de sport o piscină acoperită pentru tinerii din Bustuchin.

Edilul are în plan acest lucru de mult timp. „Prin Programul Țara lui Andrei vreau să realizez în comuna Bustuchin o piscină acoperită, pentru care să obțin finanțare. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 3-4 miliarde de lei vechi și vreau să fac acest lucru în comună. Eu am avut totul schițat în minte încă din 1996, de când am venit la primărie, iar piscina va fi realizată chiar lângă sala de sport, să avem aici ca un complex, pentru că este și teren de fotbal și loc de joacă pentru copii. Este în centrul comunei și este o investiție care merită banii”, a declarat primarul Ion Ciocea.

Tinerii din Bustuchin, beneficiarii piscinei

De  această investiție se vor bucura în special cei aproximativ 800 de tineri din comuna Bustuchin, care în timpul verii nu au unde să se răcorească. La piscină pot să vină și cei din localitățile învecinate. „În comuna Bustuchin sunt aproximativ 800 de elevi și tineri care nu au un loc unde să se distreze și să se răcorească în timpul verii. Aici în zonă nu sunt pâraie și chiar dacă ar fi este periculos pentru ei. De aceea am luat această decizie, ca să aibă și tinerii unde să se bălăcească, să învețe să înoate. Investiția nu este doar pentru tineri, ci pentru toți localnicii. La piscină vor punea să vină și oamenii din localitățile învecinate”.

Primarul Ion Ciocea realizează investiții după modelul localităților din străinătate pe care le-a vizitat.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: