Elevii şi profesorii merituoşi premiaţi de conducerea liceului

Zeci de elevi şi profesori de la Liceul Teoretic din Novaci au fost premiaţi de conducerea unităţii şcolare. Acest lucru se datorează locurilor fruntaşe obţinute de elevi atât la olimpiadele la fazele judeţene cât şi la cele naţionale. Premiile au constat în sume de bani, acestea fiind acordate în funcţie de rezultatul obţinut.

Cel mai reprezentativ premiu obţinut la olimpiadele şcolare este premiul I şi medalia de aur dobândite la Concursul Naţional de Matematică „Adolf Haimovici” din cadrul etapei naţionale a olimpiadei. de Dan Adrian Popică, elev al clasei a XI-a. Şi la etapele judeţene ale olimpiadelor şcolare, elevii liceului din Novaci au obţinut premii importante.  De exemplu, la etapa judeţeană la disciplina latină, Andreea Ciucă din Crasna, elevă a clasei a IX-a a luat locul I. La limba şi literatura română, Mihaela Şurlin şi Mădălina Jumolea au primit locul III iar alţi şapte elevi au primit menţiune la această disciplină (Cristina Badalea, Alina Cîrstoc, Ştefania Vamvu, Coralia Popescu, Diana Dafinescu, Nicoleta Corici şi Daniel Ştefănescu). Elevii cursanţi ai acestei unităţi şcolare au mai luat premii importante şi la alte materii precum: istorie (locul II- Maria Ţicu), discipline economice (locul II-Roxana Samuilă, III-Miruna Cimpu şi Andreea Ceauşescu, menţiune-Dragoş Drăghici), muzică (menţiune-Şefania Săpun şi Ştefania Vamvu) şi religie (menţiune-Miruna Cimpu şi Eduard Rusen).

Conducerea unităţii şcolare a premiat cu sume în bani atât elevii merituoşi cât şi profesorii care i-au pregătit. „I-am premiat pe toţi, şi pe elevi şi pe profesorii lor. Au avut rezultate foarte bune la olimpiadele şcolare. Valoare totală a premiilor pe care le-am acordat a fost de 4200 de lei. Banii i-am acordat în funcţie de premiul obţinut”, a declarat Mădălina Popică, directorul Liceului Teoretic din Novaci.

Vizualizări: 316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: