Primarul din Plopșoru, alături de elevi la sfârșit de an școlar

Primarul din comuna Plopșoru, Petre Grigorie, a dovedit încă o dată că este alături de elevii și cadrele didactice din comună. Edilul a trecut la sfârșit de an școlar pe la toate unitățile de învățământ din comună și a participat la activitățile organizate de elevi și profesori, dar a participat și la festivitatea de premiere. Primarul a fost cel care le-a oferit elevilor diplome și cărți. Mai mult decât atât, le-a promis că se va ocupa în timpul vacanței de toate școlile din comună.

Cu ocazia sfârșitului de an școlar, la școlile din Plopșoru s-au organizat serbări. La cele 7 școli din localitate elevii și cadrele didactice au pregătit momente artistice la care au participat primarul Petre Grigorie, profesorul coordonator Ovidiu Cirea, dar și părinții elevilor care au intrat în vacanța de vară.

Edilul din Plopșoru le-a înmânat elevilor diplome și cărți. „Există o tradiție la Plopșoru, pentru a organiza un mediu concurențial în rândul elevilor, eu ofer cărți elevilor la final de an școlar, iar cei mai buni elevi au primit pe lângă cărți și diplome. Elevilor care termină clasa a VIII-a le-am urat mult succes la examene și sper că vor promova cu brio și vor reprezenta cu cinste comuna Plopșoru la unitățile de învățământ unde vor studia”, a declarat Petre Grigorie.

Școlile din Plopșoru vor fi reabilitate

plopsoru_primarÎn această vară, autoritățile locale din Plopșoru profită de vacanța elevilor și vor reabilita unitățile de învățământ de pe raza comunei. Au fost definitivate lucrările de reabilitare totală a școlilor din Sărdănești și Izvoarele, iar acum urmează modernizarea și igienizarea celorlalte unități de învățământ pentru ca în toamnă, când vor reveni la cursuri, elevii să aibă condiții optime. „În comuna Plopșoru există o bună colaborare între mine, profesori și elevi.  Le-am asigurat condiții bune la școală, transport și am fost mereu în mijlocul elevilor și a cadrelor didactice, atât la începutul și sfârșitul anului școlar, dar și cu ocazia diferitelor evenimente apărute în timpul anului”, a mai precizat primarul Petre Grigorie.

Cu ocazia Zilei Eroilor, primarul din comuna Plopșoru, împreună cu profesorii și un grup de elevi au organizat un moment artistic la „Monumentul țăranului român, erou creștin”, în curtea bisericii din satul Plopșoru, unde s-au depus coroane și s-a organizat un moment artistic presărat cu poezii și cântece patriotice.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: