Pus pe drumuri de funcționarii Primăriei Peștișani

Un târgujian este pus pe drumuri de câteva săptămâni de funcționarii primăriei Peștișani, care refuză să-i elibereze o copie după procesul verbal de punere în posesie, dar și o copie a schiței terenului. Sevastian Blendea susține că a mers de patru ori la Peștișani pentru acest lucru, însă nu a reușit să rezolve nimic și a apelat la sprijinul Prefecturii Gorj. Autoritățile locale spun că-i vor elibera documentul, dar să aibă răbdare.

Sevastian Blendea a fost de nenumărate ori la Primăria Peștișani pentru a obține o copie a unui proces verbal de punere în posesie, însă fără rezultate. Târgujianul nu înțelege de ce este dus cu vorba de funcționarii primăriei și a cerut sprijin la Prefectura Gorj, însă nici așa nu a primit înțelegere de la angajații Primărie Peștișani. „Nu înțeleg ce se întâmplă. Am fost de patru ori acolo. Am fost și după ce au sunat cei de le prefectură să le spună că trebuie să îmi de ceea ce eu solicit și tot degeaba. Să fie vorba de rea intenție, neștiință, nepăsare? Nu îmi dau seama, dar sunt obligați prin lege. Mereu îmi spun că e greu să dea o soluție. Păi atunci de ce mai sunt puși acolo? Nu le cer decât o copie după un act”, a precizat Sevastian Blendea.

Viceprimarul Comunei Peștișani cunoaște bine acest caz și are chiar o explicație: „Cetățeanul este grăbit. Nu are răbdare. I-am spus că o să-i dăm copia și o să o dăm. Au fost ceva greșeli descoperite de cei de la OCPI, le-am remediat și gata. Nu este vorba de un refuz. I-am spus să aștepte până săptămâna viitoare”.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: