Proiect: Școală la spital în Gorj

Școală și la spital! Este planul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, prin care vrea să sprijine copiii care suferă de cancer și care sunt internați în spital, să nu rămână în urmă cu materia. Profesori voluntari ar putea să-i ajute pe elevii bolnavi să nu piardă lecțiile.

Momentan, totul este la stadiul de proiect, dar Marcela Mrejeru, șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, promite să-l pună în aplicare. Își dorește ca toți copiii care sunt internați la Secția de Oncologie să fie ajutați să învețe chiar și pe patul de spital.

Să pună planul în aplicare, Mrejeru a explicat că are nevoie și de dascăli care să facă voluntariat. „Îmi doresc constituirea unei școli de spital, la Oncologie, acolo unde sunt copii care sunt spitalizați mai mult de o lună. Îmi doresc să fac o școală de spital pentru a-i ajuta pe acești copii împreună cu dascăli voluntari, să nu piardă materia și să poată să revină la școală, să se simtă normali, ca ceilalți copii”, a spus Marcela Mrejeru, la Radio Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 2,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: