Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Proiecte Phare pentru romii din Gorj

Uniunea Romilor Creştini din România va implementa cu ajutorul fondurilor Phare două proiecte pentru a-i educa pe membrii etniei şi a le îmbunătăţi starea de sănătate. Proiectele se vor derula până la sfârşitul anului, iar pentru acestea sunt alocate fonduri în valoare totală de circa 90.000 de euro, din care comunitatea de romi va suporta circa 11.000 de euro. Unul dintre proiecte vizează comunitatea ţigănească din Ţicleni, unde romii ar urma să fie implicaţi în campanii de informare cu privire la educaţia sanitară. Celălalt proiect este menit să crească numărul romilor din Gorj care adoptă un stil de viaţă sănătos.

Liderul Uniunii Romilor Creştini din România, Ion Mihai, cunoscut mai mult de numele de Ministru, a vorbit despre proiectele cu finanţare europeană, neuitând să îi mulţumească deputatului PSD Vasile Popeangă pentru implicarea în derularea celor două iniţiative. Popeangă recunoaşte că el mai mult i-a mobilizat pe reprezentanţii etniei minoritare, la cele două proiecte lucrându-se dinainte ca el să fie ales parlamentar. Deputatul a câştigat însă mandatul şi cu voturile romilor şi, în consecinţă, pe lângă faptul că a angajat un reprezentant al etniei la cabinetul său parlamentar, spune că îi va ajuta pe aceştia şi pe mai departe în realizarea altor proiecte.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: