Promoţiile verii, la Gorj TV

Gorj TV este postul de televiziune cu cea mai largă acoperire în judeţ, astfel că este în prezent cel mai bun vehicul media pentru anunţurile de mică publicitate. În această perioadă, Gorj TV are promoţii speciale atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru firmele care îşi promovează activitatea prin serviciul videotext.

Publicarea unui anunţ de vânzări, cumpărări, închirieri etc. pentru persoane fizice, prin serviciul Videotext al Gorj Tv, costă doar 25 de lei pe săptămână. Gorj TV garantează minim 50 de apariţii pe zi şi în plus asigură preluarea anunţului în paginile ziarului Pandurul, ziarul numărul 1 în Gorj atât în varianta tipărită, cât şi pe Internet. Pe lângă gratuitatea oferită în paginile ziarului Pandurul, clienţii serviciului Videotext mai pot beneficia de încă o promoţie. Pentru trei săptămâni plătite primesc una gratuit. Un calcul simplu arată că, pentru 75 de lei, anunţul dumneavoastră va apărea la Gorj TV de cel puţin 1.500 de ori.

De tarife speciale au parte şi persoanele juridice, care pot publica orice fel de anunţ cu numai 50 de lei pe săptămână/carton. Şi pentru firme este valabilă promoţia: la trei săptămâni plătite, una gratuit! Ziarul Pandurul va prelua gratuit anunţurile persoanelor juridice doar dacă acestea se referă la angajări.

Gorj TV este postul cu cea mai largă arie de acoperire din judeţ, având emisie în eter, prin cablu şi pe Internet. Anunţurile pot fi depuse la sediile Gorj TV din Târgu Jiu, str. Traian nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor) şi str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu), iar în curând vă veţi putea adresa la noul sediu din str. Popa Şapcă, vis-a-vis de spitalul de urgenţă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: