Pronosticul lui Severus Militaru pentru europarlamentare

Fostul deputat de Gorj Severus Militaru a făcut un pronostic al alegerilor europarlamentare care vor avea loc duminică, 25 mai. În opinia lui Miliatru, PSD va  câştiga alegerile la Gorj cu un procent de 37-38%, urmat de PDL cu 18%, PNL-16%, PP-DD 10% şi 7% PMP.

“În ceea ce priveşte europarlamentarele la nivel de Gorj este clar că PSD va câştiga, pentru că are toată puterea în mână. Un astfel de rezultat însă ar trebui să pună mari semne de întrebare dacă se va obţine ceea ce spun. Nu este un rezultat bun pentru PSD. Este mai mult prost, decât bun. Ce îmi doresc este ca PDL, şi sunt şanse mari, să fie al doilea partid pe eşichierul politic din Gorj. În ceea ce priveşte procentele la nivel naţional, PSD va obţine până în 40%, 37-38%, 17-18% PDL, PNL poate să fie tot aşa, 17-18%, PMP un 7-8 %, PP-DD nu cred că intră în Parlamentul European, să zic 5%”, a comentat Severus Militaru.

Totodată, Severus Miliatru este de părere că Liviu Cotojman, primarul de la Roşia de Amaradia, are şanse mari să câştige alegerile parţiale la Gorj. „Îmi doresc ca postul de pe Senat să fie câştigat de către domnul Cotojman. A demonstrat că poate să facă treabă în comună, a fost ales de către cetăţenii din comuna lui, e un om care se zbate pentru problemele cetăţenilor, amintesc aici problemele din zona Seciuri, cu alunecările de teren pe care le-a avut în comună, investiţiile pe care le-a făcut. Este un om care cunoaşte administraţia, aproape de oameni şi cred că merită votat”, a mai spus Militaru.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: