Propagandă cu haine militare la Tismana

Locuitorii din două sate din Tismana au primit ieri din partea primarului Costel Buzianu haine militare. Gestul nu a fost gratuit, dat fiind că în ziua împărţelii Partidul Național Liberal realiza un sondaj în care se află şi Buzianu, pentru a vedea care este candidatul cel mai bine plasat. Gestul primarului i-a deranjat foarte tare pe consilierii USL din localitate, care se simt amenințați de o eventuală candidatură a edilului sub sigla USL.Primarul orașului Tismana nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzele care i se aduc de către consilierii USL.

Chiar în ziua în care Partidul Național Liberal a realizat sondajul la Tismana, pentru a vedea care este candidatul cu cele mai mari șanse de câștig la alegerile locale, primarul Partidului Democrat Liberal, Costel Buzianu, a împărțit oamenilor haine militare. Consilierii Uniunii Social Liberale din localitate s-au sesizat și nu sunt de acord cu gestul primarului. Reprezentantul Partidului Conservator în consiliul local de la Tismana, Dumitru Drumen, susține că, de fapt, prin gestul său, primarul nu a urmărit decât să influențeze răspunsul oamenilor în sondajul realizat de liberali, pentru ca în final să fie desemnat candidatul Uniunii în localitate la alegerile din vară. “De câteva zile împarte haine militare la locuitorii din Topești și Vâlcele. Și astăzi a împărțit pentru că știe că se realizează sondajul pentru a vedea cine stă cel mai bine, e inclus în sondaj și vrea să iasă pe primul loc. Dar îi spun eu că nu va ieși pentru că omenii știu cine e și că nu a făcut nimic pentru ei. A împărțit până acum cred că sute de haine. Era o clasă plină de haine la școală. Toate le-a dat”, a declarat Dumitru Drumen, consilier PC.

Tismana, plină de luptători cu grade

Hainele primite de la primar le prind bine locuitorilor celor două sate, însă declară că nu-l vor vota pe primarul Buzianu pentru că nu a făcut mare lucru pentru ei. Nu a asfaltat un kilometru de drum prin cele două sate, iarna asta oamenii au rămas înzăpeziți câteva zile, în schimb au primit câte-o haină militară cu tot cu grade pe umeri, susțin oamenii. “Am primit hainele cu tot cu grade. Asta i-a aparținut unui fruntaș în luptă. E bună că eu lucrez la pădure și îmi prinde bine. Nu o să-l mai votez pe domnul Buzianu pentru că nu a făcut nimic pentru noi. Nu vedeți cum arată drumul pe la noi, când a nins nu a trimis niciun utilaj să ne scoată din nămeți”, susține un localnic al satului Topești din Tismana.

Cu Buzianu candidat, USL rămâne fără susţinători

Alături de Tismana, în alte opt localități Partidul Național Liberal a realizat sondaje de opinie pentru a desemna candidatul la alegerile locale din luna iunie. Primarul de la Tismana este pe lista lui Dian Popescu, președintele PNL Gorj. “Așa este. Am realizat un sondaj de opinie și la Tismana în care au fost incluse mai multe persoane, printre care și actualul primar, deoarece acest lucru îl facem în toate comunele. Sondăm și primarul în exercițiu. Nu vă pot spune care sunt rezultatele sondajului, în primul rând pentru că nu le știu, iar în al doilea rând pentru că nu pot să vi le spun. Dacă domnul Buzianu a împărțit haine militare este treaba dumnealui și pot să vă spun că acest lucru nu va înfluența sondajul nostru prea mult. Este treaba dumnealui dacă a început campania electorală, pe noi nu te va influența”, a declarat Dian Popescu, președintele PNL Gorj.

DEMISII

În cazul în care sondajul îl va scoate pe Buzianu câștigător, iar PNL–ul îl va desemna drept candidat al Uniunii la Tismana, consilierii PSD, PNL și PC sunt deciși să își dea demisia . “Vom pleca toți. Le-am spus-o și șefilor de partide. Dacă Buzianu va fi candidatul USL noi ne dăm demisiile din partid. Ce, noi nu avem oameni care să candideze, oameni cu șanse?”, a declarat consilierul Dumitru Drumen.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: