Bucurescu: "Finul lui Ruşeţ făcea poze electorale cu vola"

Deszăpezire cu scandal la Slivileşti! Un consilier îl acuză pe primarul Sorin Bucurescu de faptul că a blocat un drum pentru a nu intra utilajele de deszăpezire trimise de la cariera din zonă. Bucurescu recunoaşte fapta, dar spune că de fapt un inginer de la carieră, care vrea să candideze la primărie, a venit să se pozeze cu utilajele, împreună cu soţia. Inginerul dornic să se pozeze cu utilajele este nimeni altul decât finul senatorului Ion Ruşeţ, Mitică Roibu. Alături de acesta era şi soţia sa, spune primarul.

Consilierul local Dumitru Stoichiţoiu îl acuză pe primar că a blocat accesul a două vole, cu care ar fi trebuit deszăpezite două sate din Slivileşti. „De la cariera Jilţ Sud s-au trimis două vole pentru a face deszăpezire într-un sat al comunei noastre, la Şiacu, şi pe raza satului Slivileşti. Domnul primar a pus papucul personal în faţa utilajelor să nu treacă. După 15 minute utilajele au făcut cale întoarsă la carieră. Le adusese cineva de acolo, am înţeles că domnul director, iar oamenii mi-au spus că a trebuit să facă cale întoarsă pentru că domnul primar nu i-a lăsat să deszăpezească. Nu ştiu din ce cauză, ce motiv ar fi avut. Trebuia să lase volele să deszăpezească”, a declarat Dumitru Stoichiţoiu, consilier local la Slivileşti.

Mitică Roibu, candidat la primărie

Primarul Sorin Bucurescu are o explicaţie. Contracandidatul său pare să fi furat startul campaniei electorale. Până aici!  „Inginerul Mitică Roibu şi soţia acestuia au venit să se pozeze cu utilajele, nu să facă treabă”, spune primarul Bucurescu.

Roibu este inginer la carieră, dar mai are două calităţi: este finul senatorului PD-L Ion Ruşeţ şi candidat al acestui partid pentru alegerile din vară la primăria Slivileşti. „Le-am spus să meargă cu volele acolo unde este nevoie şi unde este necesar şi au zis că nu, merg aşa prin localitate. Noi aici la Slivileşti avem buldozerul pe şenile şi mai avem două utilaje în satul Şiacu la deszăpezit. Cu acele două utilaje de la carieră a venit domnul Mitică Roibu pe unul, iar pe celălalt era soţia lui. Am spus clar că în aceste situaţii şi în aceste zile nu cred că este cazul să facem poze şi să facem politică. Dacă facem treabă în localitate, bine, dacă nu, doar aşa să ne plimbăm la deal şi la vale să ne vadă lumea nu are rost. I-am rugat să deszăpezească o intersecţie şi nu au vrut. Le-am zis să trimită utilajele şi au zis că fără ei nu. Le-am spus că: ce, facem politică acuma-”, a declarat primarul Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: