Puiu Diaconescu anunţă dezvăluiri în dosarul „Sex cu minore“

Consilierul judeţean Puiu Diaconescu răspunde, după o lungă tăcere, la acuzaţiile potrivit cărora ar fi una dintre persoanele publice implicate în dosarul „Sex cu minore“. Puiu Diaconescu şi-a făcut apariţia ieri la şedinţa de Consiliu Judeţean, dar nu a vrut să comenteze legătura sa cu dosarul de proxenetism. La scurt timp, sala a fost împânzită cu exemplare dintr-un ziar apărut parcă cu ocazia şedinţei de Consiliu în care acesta spune, pe o pagină întreagă de ziar, că va veni cu dovezi că totul a fost o comandă politică.

 „Referitor la afacerea sex cu minore, aceasta este o făcătură a rivalilor politici pe care Puiu Diaconescu i-a deranjat cu diferite ocazii, în special în pierderea unor licitaţii sau funcţii publice. Puiu Diaconescu nu este implicat în nicio formă în dosarul „Sex cu minore”, aflat pe rolul Judecătoriei Târgu-Jiu. Este de apreciat că nu a răspuns acestor mizerii, făcături politice, aberaţii şi minciuni  făcute nu doar pentru a scăpa de un competitor politic mai mult decât incomod cât şi pentru înveninarea atmosferei politice din judeţ”, este un paragraf dintr-un articol din ziarul  ”Evenimentul de Gorj.

Convins că este vorba de o campanie de denigrare, Diaconescu promite că îl va da publicității pe cel care a făcut ”comanda politică”. ”În numerele viitoare, vă vom prezenta cum persoane oficiale, care au acces la documente, le folosesc împotriva adversarilor politici. De asemenea vom demonstra și de unde a venit ”comanda politică pentru Puiu Diaconescu”, se mai arată în ziarul respectiv.

Diaconescu: ”Nu am fost internat, ci plecat”

În scurtul interviu acordat presei, vicepreședintele PSD Gorj, Puiu Diaconescu, a menționat doar că în tot acest timp în care s-a vehiculat că ar fi internat în spital, a fost plecat în Europa după contracte. ”Am fost plecat nu bolnav, eram la contractări, sunt patron, împreună cu oameni din firmă. Era firesc să îmi asigur contractele existente, am fost în Europa”, a declarat Puiu Diaconescu.

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: