Protecția Animalelor, preluată de direcția condusă de Luis Popa

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare Gorj își va schimba denumirea, la 1 decembrie, în Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

Anunțul a fost făcut de directorul Luis Popa. “Pe lângă atribuțiile avute până în prezent ne vom ocupa și de protecția animalelor agresate, urmând să încheiem contracte cu adăposturi de animale atât din județul Gorj, cât și din județele vecine pentru cai, de exemplu, sau pentru animalele sălbatice”, a transmis Luis Popa.

Acesta a spus și cum puteți anunța cazurile de animale agresate. “Practic, cei care vor vedea animale agresate vor putea apela și la noua direcție din cadrul Consiliului Județean, la numărul de telefon 0253216132, urmând să luam legătura cu Poliția Animalelor pentru a rezolva sesizarea primită”, spune Popa.

Acesta explică și că instituția și-a schimbat denumirea deoarece se făcea mereu confuzia cum că fostul serviciu se ocupa de colectare deșeurilor din județul Gorj, un lucru greșit.

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: