Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Protecția Copilului anunță primele cazuri de asistați infectați. Cel mai mic are 6 ani

Trei asistați din centrul pentru copii cu handicap din Târgu Jiu sunt infectați cu noul coronavirus, asta după ce cinci infirmiere au fost testate pozitiv. Este vorba de un băiețel de 6 ani, o fată de 12 ani și o tânără de 21 de ani.

"DSP Gorj ne-a fost comunicat, până la această oră, trei rezultate pozitive la copii. Menționăm faptul că ieri s-au recoltat probe de la 36 de beneficiari. Așteptăm să ne fie comunicate și celelalte rezultate. Copiii sunt asimptomatici. Ei vor fi internați la Spitalul COVID, secția Pediatrie", a transmis marți Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj.

La ora actuală, niciunul dintre beneficiari și nici ceilalți angajați din centru nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus, starea lor de sănătate fiind bună.

Vizualizări: 2,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: