Vienescu, contrariat de angajările pe bandă rulantă făcute în lipsa lui

Recent externat din spital după ce a fost infectat cu Covid 19, managerul Dumitru Vienescu pare supărat pe deciziile luate de cei care au fost lăsați la conducerea unității medicale în ultimele săptămâni. Vienescu nu pare sigur că vrea să revină în fruntea spitalului și se declară contrariat chiar de faptul că au fost declarate vacante și ocupate fără concurs mai multe posturi în ultima vreme, posturi care nu au neapărat legătură cu activitatea de combatere a coronavirusului.

În ultimele zile, oficialii Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au declarat vacante 19 posturi pe care le-au și ocupat extrem de rapid. Angajările s-au făcut fără concurs, iar contractele de muncă urmează să fie semnate pentru o perioadă de șase luni.

Interesant este că nu au fost scoase de la mezat doar posturi legate de activitatea desfășurată pentru a ține piept virusului, ci și în alte zone. Spitalul a angajat brancardieri, un medic neurolog, asistenți medicali debutanți la Nefrologie, Terapie Intensivă ori în Camera de gradă.

În perioada stării de alertă, posturile se ocupă fără concurs. Recent vindecat de Covid 19, dar în concediu medical, managerul Dumitru Vienescu nu s-a declarat prea încântat de angajările care s-au făcut pe bandă rulantă în lipsa lui. “Sunt scoase multe posturi la concurs. Multe dintre ele nu le văd legate de activitatea de Covid. Nu știu care au fost deciziile, criteriile pe baza cărora au fost scoase aceste posturi la concurs”, a declarat Vienescu, la Tele3.

Vizualizări: 1,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: