Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Protest la Rostramo, salarii restante de mai multe luni

Peste 150 de angajaţi ai societăţii de mobilă Rostramo au protestat ieri în faţa fabricii. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au primit salariile de mai multe luni. Pentru că au copii de crescut şi rate de achitat la bănci, angajaţii au ales să îşi strige nemulţumirile în curtea fabricii. „Vrem banii! Daţi-ne banii!”, strigau angajaţii de la Rostramo. Oamenii au rămas fără bani şi reuşesc cu greu să facă faţă cheltuielilor zilnice. Ei spun că după ce că au salariile mici, nici acestea nu sunt date la timp. „Să ne dea salariile, după ce că avem 5 milioane de lei jumătate, nici banii aceştia nu ni se dau la timp. Muncim în condiţii inumane. De câteva săptămâni nu mai avem nici energie electrică şi nu mai putem muncii”, spune una dintre femei. 

Pentru că nu au banii, angajaţii de la Rostramo vin pe jos la serviciu, iar vara îşi aduc apă de acasă. „Venim pe jos la serviciu pentru că nu ne permitem să dăm 4 lei la troleu. Iar vara am venit cu apă de acasă”, s-a plâns un salariat. Rostramo aparţine omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, angajaţii acuzându-l pe acesta că, de când a preluat fabrica, s-au confruntat cu multiple probleme.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: