Prunariu: Clubul plăteşte datoria doar dacă aşa va decide Tribunalul

Clubul Sportiv Pandurii are o datorie de circa 1, 5 miliarde la Direcţia de Venituri Publice Locale. Mihai Prunariu, fostul director al clubului, nu recunoaşte aceste datorii până când Tribunalul Târgu Jiu nu va da o sentinţă procesului prin care clubul a contestat controlul făcut de Direcţia de Venituri. Totodată, Prunariu este convins să procesul va fi câştigat de club.

Mihai Prunariu, fostul director al Clubului Sportiv Pandurii, nu este de acord cu controlul făcut de Direcţia de Venituri Publice Locale pentru că acest club aparţine Ministerului Tineretului şi Sportului şi este o lege care precizează clar faptul că clubul sportiv este o asociaţie nonprofit şi nu este plătitor de taxe. Totodată, Prunariu susţine că atâta timp cât actul de control a fost contestat, datoriile nu există până când Tribunalul Gorj nu va da o sentinţă în acest proces. Fostul director al Clubului Sportiv Pandurii este sigur că procesul va fi câştigat de club aşa cum s-a întâmplat şi cu alte procese pentru plata impozitului pe clădiri şi maşini. „Clubul nostru aparţine de Ministerul Tineretului şi Sportului şi în baza legii 96 este o instituţie nonprofit şi nu trebuie să plătească taxe aşa că, din punctul meu de vedere, clubul nu are nicio datorie până când Tribunalul Gorj nu va da sentinţa în procesul în care clubul a contestat controlul Direcţiei de Venituri. Niciun club din ţară nu plăteşte taxe. În plus de asta, noi am câştigat şi procesul pentru plata impozitului pe clădire şi maşini. Eu consider că actuala conducere ar trebui să apere interesul clubului şi să rezolve litigiul în justiţie”, a declarat Mihai Prunariu, fostul director al Clubului.

Clubul Sportiv Pandurii are un litigiu cu Direcţia de Venituri Publice Locale pentru plata sumei de un miliard şi jumătate de lei vechi constând într-o taxă hotelieră.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: