Prunariu crede că ruptul afişelor înseamnă lipsă de educaţie

Preşedintele PP-DD Mihai Prunariu a declarat ieri la Radio Infinit că deja le-au fost rupte câteva afişe cu Nicolae Dragomir, candidatul din Arcani. Prunariu a spus că speră că aceste lucruri vor înceta şi va fi o campanie liniştită. Mai mult, acesta crede că se întâmplă astfel de evenimente pentru că aşa s-au obişnuit  „personajele din politică“

Rep: Aţi avut incidente electorale?

M.P.: Am fost sunat că la Arcani s-ar fi rupt nişte afişe candidatului Partidului Poporului-Dan Diaconescu, dar eu acum sunt în Bucureşti şi nu am apucat să vorbesc cu cei de la organizaţie. A rămas să verific mâine (n.r azi), să vedem despre ce este vorba. Eu sper să fie o campanie liniştită, să nu se ajungă la scandaluri.

Rep: Au fost rupte multe afişe?

M.P.: Nu foarte multe, cred că pe cele pe care le-a pus prima dată. Nu am apucat să discut. Sunt la o şedinţă la Bucureşti.

Rep: Aţi mai avut alte probleme?

M.P.: Nu au fost incidente, îmi doresc o campanie decentă, fără probleme, să ne respectăm unii pe ceilalţi şi să nu ne rupem afişele.

Rep: Alţii le-au rupt pe ale dumneavoastră…

Asta e. Probabil obişnuinţa celor 25 de ani de politică a unor personaje îi face să reacţioneze astfel, ruptul de afişe sau zgâriatul de maşini ţin în primul rând de educaţie.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: