Weber: Târgu Jiu ar trebui să rămână fieful PSD

Deputatul PSD, Mihai Weber, spune că ţinta principală a partidului este să recâştige Primăria Târgu Jiu. „Bătălia de la Târgu Jiu este cea mai importantă pentru noi. Târgu Jiu a fost şi ar trebui să rămână fieful PSD. Preocuparea noastră este de a găsi candidatul cu cele mai mari şanse să ocupe această poziţie”, a spus Weber. Acesta crede că vor fi prinse în sondaj cel puţin 6-7 persoane. „Vreau să văd în primul rând care este dorinţa electoratului şi asta o să vedem dintr-un sondaj pe care o să îl facem în toamnă. Vor fi cel puţin 6-7 persoane”, a explicat deputatul.

Acesta crede că nici Cosmin Popescu, nici Florin Cârciumaru nu vor fi candidaţi. „Cosmin Popescu este la Consiliul Judeţean, are proiecte pe care trebuie să le termine. El trebuie să rămână acolo. Florin Cârciumaru nu cred că s-ar mai întoarce la primărie, a fost atâţia ani primar, nu mai este o provocare pentru domnia sa”, a explicat Weber.

Nici Romanescu nu mai pare a fi o soluţie pentru PSD. „Deocamdată nu luăm în calcul varianta Marcel Romanescu, deoarece avem resursa noastră. Nu cred că nu găsim o variantă în interiorul partidului pe care să construim, dar dacă prin absurd nu găsim, o să căutăm în afara partidului. Asta nu înseamnă neapărat Marcel Romanescu”, a mai spus deputatul. (A.A.)

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: