Prunariu, interviu despre mercenarii şi petardele de la CS Pandurii

Mihai Prunariu, fostul preşedinte al CS Pandurii Târgu Jiu, a dat un interviu la un post local de radio la câteva luni de la plecarea din fruntea clubului. Prunariu comentează acuzaţia de blat făcută la adresa lui Eugen Pîrvulescu şi spune că nu vrea să vorbească despre actualii şefi, dar îi face mercenari.

Mihai Prunariu începe să-şi revină după ce a fost obligat să plece de la cârma CS Pandurii, unde fusese pus de PSD. El a oferit un interviu la Radio Omega şi a comentat acuzaţia de blat. Prunariu nu a avut cea mai bună relaţie cu Eugen Pîrvulescu, cel acuzat de blat, dar nu crede că acesta se face vinovat de această infracţiune.

„Cel mai uşor este să arunci nişte petarde şi după aia să vezi pe unde explodează. Dacă un prost aruncă o piatră în baltă... Nu cred că la nivelul ăsta, şi vorbim de România, cu DNA la uşă, cineva riscă şi face blaturi. Poate mai există. Oricum nu ei (n.r- preşedinţii cluburilor) fac blaturi, nu poţi să faci blat fără jucători, fără antrenor. Hai să fim serioşi, cine spune chestia asta trăieşte în altă lume“, a spus Prunariu.

Suflet şi cinci milioane de euro

Deşi a declarat că nu vrea să discute despre actualul management, Prunariu a lansat mici săgeţi spre acţionarii care girează noua conducere. Clubul este condus acum de Dorin Ioana, director detaşat de la CE Oltenia, şi Narcis Răducan, preşedinte executiv. Mihai Prunariu spune că CS Pandurii ar avea nevoie de un buget de 4-5 milioane de euro şi de nişte conducători cu suflet şi iubire faţă de club, nu de nişte mercenari. „Nu vreau să mă pronunţ sub nici un fel vis-a-vis de actualul management, dar ar trebui să se încadreze în buget şi să aibă suflet faţă de club. Nu aş vrea să fiu răutăcios, dar mercenarii iau banii şi pleacă şi nu-i interesează ce se întâmplă mâine. De aceea stabilitatea o pot asigura doar oamenii implicaţi pe plan local ori AGA ar trebui să fie mai responsabilă“, a declarat acesta.

Numirea lui Mihai Prunariu la Pandurii, în 2014, a însemnat pesedizarea echipei, dar procesul a fost desăvârşit prin promovarea unor persoane care nu au habar de fotbal, dar sunt loiali partidului.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: