Prunariu pe bancă, Grigoraş în tribune, Pandurii la retrogradare!

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă pe Cluj Arena ajungând din nou în zona retrogradării. U Cluj a câştigat pentru prima dată în Liga I un meci cu Pandurii. Meciul s-a terminat 2-0 pentru U Cluj, echipa condusă de fostul preşedinte executiv al CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu.

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu 2-0

Universitatea Cluj: Veselovosky – Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat – Nuno Viveiros (Ceppelini ’75), Lungu, Cristocea (Kovacs ’80), Bucşa, Achim (Paulinho ’46) – Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.

Pandurii Târgu Jiu: Stanca – Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici – Buleică (Mevlja ’46), Anton (Predescu ’73), Nistor, Nicoară (Shalaj ’46) – Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Achim ’39, Bucşa ’45, Cristocea ’55, Ceppelini ’85 / Shalaj ’57.

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de U Cluj, într-un meci la care Petre Grigoraş a stat în tribune, fiind sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF, locul său pe bancă fiind luat de Mihai Prunariu, preşedintele clubului.

Jocul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj, încheiat cu scorul de 2-0, a avut cu puţine ocazii pentru panduri, fiind dominat de „şepcile roşii“. Golurile partidei au fost marcate de Cristocea în minutul 42 şi Kovacs  în minutul 81. Scorul a dus echipa gorjeană pe locul 13 în clasament.

Vasilică Cristocea a deschis scorul cu un şut de la şapte metri, poziţie centrală, după ce a primit o pasă de pe partea dreaptă. Lorant Kovacs a avut un schimb de pase cu Andrei Lungu, a primit mingea în colţul careului de 16 metri şi a înscris cu un şut plasat aproape de vinclul din stânga porţii lui Stanca. ”Şepcile roşii” au început ofensiv jocul de acasă cu Pandurii. Roman a fost aproape de autogol în minutul 14, apoi a trecut pe lângă deschiderea scorului. Buleică şi Nicoară au fost inexistenţi, iar Matulevicius putea egala în minutul 75, cu o lovitură de cap, însă Lorant Kovacs a risipit emoţiile pe final, cu unul dintre cele mai frumoase goluri ale începutului de sezon. Pandurii are doar două victorii până acum.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: