Prunariu trebuie să-i dea 250.000 de euro „jucătorului lipsă“

Thiago Tremonti, fotbalistul care „nu a jucat niciodată la Pandurii“, dar „a fost dat afară“ de la echipa din Târgu Jiu, a reclamat clubul la FIFA. Afirmaţia este făcută de preşedintele clubului, Mihai Prunariu. Acesta a declarat recent că are de plătit 250.000 de euro pentru modul în care clubul întrerupt contractul cu Tremonti. Acum câteva luni spunea că acesta nu a jucat niciodată la Pandurii. Ulterior s-a demonstrat că acesta a şi dat două goluri într-un meci Pandurii-Steaua.

Preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a declarat la Radio Târgu Jiu că a primit o hârtie de la Federaţia Internaţională de Fotbal Asociaţie din care rezultă că echipa are de plătit 250.000 de euro pentru întreruperea contractului cu jucătorul brazilian Thiago Tremonti. Vinovat este Marin Condescu, spune Prunariu. Acesta susţine şi că există cale de atac, dar durează mult şi nu eşti sigur că poţi câştiga. „Ne-a venit, după patru ani de zile, de la FIFA o hotărâre vis-a-vis de Thiago Tremonti pe care Marin Condescu l-a dat afară de la club că aşa au vrut muşchii lor şi avem de plată 250.000 de euro. Noi avem cale de atac la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane. Numai pentru că Marin Condescu a vrut el să-l dea afară pe Tremonti, a considerat că asta e moşia lui“, a declarat Mihai Prunariu.

Jucătorul a mai fost şi altă dată amintit de Prunariu. La prima sa ieşire publică în calitate de preşedinte la Pandurii, Prunariu a declarat că jucătorul Thiago Tremonti a încasat bani de la Pandurii, dar nu a jucat pentru echipa din Gorj. Tremonti a jucat doi ani la Pandurii şi s-a remarcat într-un meci cu Steaua. El a semnat un contract pentru trei ani, dar a jucat doi ani la Pandurii şi un an a fost împrumutat la o echipă din Brazilia.

SUPĂRARE

Vicepreşedintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, a comandat un audit pentru a se pune la curent cu tot ce a mişcat Marin Condescu la Pandurii. Atunci când Prunariu nu se ocupă de Marin Condescu nu se ştie exact ce face pe la club. „Lumea uită că am făcut cel mai mare transfer, l-am adus pe Petre Grigoraş la Târgu Jiu“, a spus Mihai Prunariu la un post local de radio.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: