Prunc omorât şi incendiat de mama elevă!

Caz șocant la Slivilești, unde o elevă de clasa a XII-a le-a mărturisit colegelor că la sfârșitul săptămânii trecute a născut un bebeluș, pe care însă l-a omorât, după care i-a dat foc în curtea casei părintești. Polițiștii au fost anunțați imediat despre situația respectivă și a fost deschisă o anchetă, părinții aflând și ei despre cele întâmplate doar când oamenii legii le-au bătut la poartă, asta deși tatăl elevei este consilier local, un om care, teoretic, ar trebui să știe măcar ce se întâmplă pe la el pe acasă, dacă nu și în comună.

Eleva de 17 ani a uimit ieri pe toată lumea când a povestit cu multă seninătate despre cele întâmplate la sfârșitul săptămânii trecute. Colegele ei de clasa a XII-a din Mătăsari nu bănuiau o clipă că ea ar fi fost gravidă în timpul vacanței de vară, dar cele relatate de ea au dus la descoperirea unor adevăruri pe care nici părinții nu le bănuiau. „Au găsit polițiștii ceva resturi arse, de haine, despre care ea spune că ar fi ale ei. Ea a recunoscut totul, cred că erau și oase acolo. Eu chiar azi am aflat de la directorul liceului, care m-a sunat să mă cheme la o discuție. Noi nu am văzut nimic până acum, nu am bănuit nimic, nu ne dăm seama cum a putut să se întâmple așa ceva”, a spus Marius Olaru, tatăl fetei, care este și consilier PSD la Consiliul Local Slivilești.

Primarul Sorin Bucurescu a discutat și el cu părinții și s-a convins că aceștia nu știau nimic despre situația respectivă, fata nespunându-le nimic. În urmă cu câteva luni eleva a fost însă căsătorită, părinții, mai ales tatăl, nefiind de acord cu relația respectivă. Ea a revenit acasă, dar nu a mărturisit nimic despre sarcină, o sarcină pe care nici vecinii și nici colegii ei nu au observat-o. „Nu cred că a fost gravidă pentru că nu am văzut-o cu burta mare. Știu că mergea la școală, acum ce o fi făcut pe unde o fi fost, nu știu eu, mai ales că nu au știut nici ai ei de acasă”, a spus un vecin.

A recunoscut totul

Pusă în fața anchetatorilor, fata de 17 ani a mărturisit tot ce a știut, uimindu-i până și pe anchetatori de detaliile oferite. Ea a indicat camera în care a născut singură, dar și cum a dus bebelușul pe care l-a omorât până în fundul grădinii, unde l-a incendiat. „Imediat după ce a născut, ea spune că a ucis nou-născutul și l-a incendiat. Nu le-a spus probabil părinților de teamă, părinții neștiind nimic despre această situație”, a spus procurorul criminalist Emil Moța, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Tânăra urmează să fie expertizată psihiatric pentru a i se stabili gradul de discernământ, în cazul în care psihologii vor constata că ea era responsabilă pentru faptele sale urmând să fie acuzată de omor. Acuzația respectivă îi poate aduce ani buni de închisoare, cazul său fiind unicat până acum din punct de vedere al modului în care s-au produs faptele.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: