PSD cere demisia ministrului. Să plece și secretarul de stat promovat de filiala Gorj?

Accidentul de la Jilț, în care trei oameni au murit și zece au fost răniți, a produs, până în acest moment, pe lângă zgomot, doar promovări pentru unii, nimic pentru angajați. În această perioadă a fost pierdut din vedere un secretar de stat din Gorj, la Ministerul Energiei, care nu s-a văzut și nu s-a auzit până nu a fost atacat la o televiziune națională.


A fost o avalanșa de demiteri și numiri, cei interesați reușind în această perioadă tumultuoasă să schimbe pe unii cu alții, timp în care salariații merg minim doi kilometri pe jos, prin nămol și frig. 

De câteva zile se discută des despre demisii, PSD uitând de coaliție și cerând eliberarea din funcție a ministrului Virgil Popescu.

Popescu trebuie să plece nu doar pentru ce se întâmplă la CE Oltenia, unde este foarte bine conectat din toate punctele de vedere, ci pentru dauna pe care a produs-o ca ministru al energiei tuturor românilor. 

Cu toate acestea, la moțiunea depusă împotriva lui Virgil Popescu anul trecut, PSD a votat împotriva demiterii ministrului. Tocmai de aceea, acum că pesediștii cer demisia lui arată că e doar un joc politic.

În tot zgomotul, pesediștii au uitat că ei au plantat lângă Virgil Popescu, la Ministerul Energiei, un gorjean pe post de secretar de stat. Constantin Ștefan este inexistent ca activitate în Gorj și Minister. 

Constantin Ștefan de la PSD poate să-și dea și el demisia, nu pentru că ar fi făcut ceva greșit, ci pentru că a făcut nimic.  

Asta dacă nu se pun postările neinspirate de pe Facebook. Acesta a postat astăzi mai multe linkuri cu știri în care el este menționat cu diverse declarații legate de CE Oltenia, vrând astfel să demonstreze implicarea sa în bunul mers al companiei. Este implicat și susține CEO doar pentru că a mai spus și altă dată că este implicat și susține CEO și un jurnalist a consemnat acest lucru. Și gata!


El mai spune într-o postare de astăzi că: ”La nivelul Ministerului Energiei se cunoșteau foarte bine condițiile de muncă din CE Oltenia. Numai anul trecut sindicatele din CE Oltenia au avut 3 întâlniri majore la Ministerul Energiei: Negocierea Contractului Colectiv de Muncă din februarie 2022, Dezbaterea pe Legea Decarbonizării din 14 iunie 2022 și Discuții pe tema activității din CE Oltenia în 25 August 2022”. 


Constantin Ștefan, probabil un tânăr politician cu viitor dacă ar fi avut curaj și bune intenții, nu spune o vorbă despre ministrul pe care probabil nu vrea să-l supere, nicio vorbă despre ce soluții propune el pentru complex, pentru că este din Gorj, pentru că a lucrat și la CEO. Nimic. Dar este implicat.


Ce să mai zici.

Vizualizări: 7,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: