PSD Gorj: Nu trebuie să așteptăm Comitetul Executiv de la Iași

PSD Gorj intră în rândul organizațiilor care solicită convocarea de urgență a comitetului executiv. Solicitări similare au avut mai mulți lideri din gruparea Dragnea, cum ar fi Rovana Plumb și Claudiu Manda, dar și Gabriela Firea sau Ecaterina Andronescu. Mesajele celor care cer convocarea de urgență a comitetului executiv sunt aproape identice, semn că au aceeași sursă.

Comunicat de presă

Tensiunea pe care o resimțim cu toții, declarațiile și mesajele care au fost transmise în spațiul public de tot mai mulți colegi din PSD, impun o convocare de urgență a Comitetului Executiv Național, în cel mai scurt timp.

Nu trebuie așteptat CExN de la Iași, de la sfârșitul acestei luni, trebuie acționat imediat pentru că noi, Partidul Social Democrat avem un program de guvernare cu care am câștigat alegerile și care trebuie să continue a fi pus în aplicare.

O situație de instabilitate nu face bine nimănui, nici nouă ca partid, nici românilor, care au mari așteptări.

O echipă unită întotdeauna are și va aduce rezultate, o astfel de echipă trebuie să se regăsească atât în Guvern, cât și în Partidul Social Democrat.

Anul 2018 se prefigurează a fi unul al proiectelor, prin demararea investițiilor finanțate prin PNDL 2. Există și alte obiective de care românii au nevoie , iar toate acestea vor fi duse la bun sfârșit într-o atmosferă de liniște și de lucru.

Biroul de presă al PSD Gorj

Vizualizări: 1,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: