PSD şi PD-L nu şi-au stabilit candidaţi pentru Turburea

Politicienii gorjeni au intrat în febra pregătirilor pentru alegerile din comuna Turburea. În mai puţin de o săptămână candidaţii nu îşi vor mai putea depune candidatura, însă nu toate formaţiunile politice şi-au stabilit persoanele care vor intra în cursa electorală. Pe data de 23 august locuitori comunei Turburea sunt aşteptaţi la vot pentru a îşi alege primarul. Postul de edil al localităţii a rămas vacant după ce fostul primar Daniel Ursulescu şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier. Persoanele interesate de funcţia de primar îşi pot înregistra cererea până pe data de 3 august. Nu toate patidele politice au, însă, şi candidaţi.  Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, spune că se va face o analiză în interiorul organizatiei pentru a găsi candidatul cel mai bun. „Încă nu am stabilit cu cine mergem la alegerile de la Turburea. Discutăm, analizăm şi încercăm să găsim soluţia cea mai potrivită, să găsim candidatul care are şanse să câştige alegerile din comuna Turburea“, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele organizaţiei PSD Gorj. 
Democrat liberalii gorjeni îşi vor stabili candidatul pentru primaria Turburea în urma unui sondaj de opinie. „Suntem într-o perioadă de evaluare până joi. Am demarat un sondaj de opinie să măsurăm atât posibilii candidaţi ai Partidului Democrat Liberal, cât şi ai celorlalte formaţiuni politice. Aşteptăm ca rezultatele sondajului să fie gata cel târziu joi dimineaţa“, a precizat preşedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu.  
 Singurii care se tot laudă că ştiu cine o să candideze din partea lor sunt liberalii, care susţin că Dana Ursulescu, soţia fostului primar se va regăsi pe listele PNL.„Doamna Ursulescu doreşte să continue proiectele soţului. Ea a fost şi la vremea candidaturii lui Daniel Ursulescu sufetul campaniei electorale a Partidului Naţional Liberal din localitate“, susţine Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj. 
La nivelul comunei Turburea au fost delimitate 5 secţii de votare, unde sunt aşteptaţi să îşi exercite dreptul de vot peste 3.500 de locuitori.


Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: